Рокля с визията на Музея на океаните светна като

...
  Рокля с визията на Музея на океаните светна като
Коментари Харесай

Рокля свети като Музея на океаните във Валенсия СНИМКИ

 

Рокля с визията на Музея на океаните светна като емблематичната постройка във Валенсия нощно време. Оказа се, че в нея са вградени „ невидими ” лед лампички и батерия.

С тоалета възпитаници от Неврокопската професионална гимназия „ Димитър Талев ” се включиха в надпреварата „ Млади гении в модата ” – една от 11-те съревнования в границите на Десетата гледка на професионалното обучение, която се организира през днешния ден и на следващия ден в панаира.

Бутиковият тоалет се вписва в тематиката на състезанието „ България в пъстрия свят на Европа ” и е въодушевен от Франция, Испания и България. Върху памучната материя на бюстието е апликирана кожа с шарките на желязната плетеница на Айфеловата кула. Обемните поли повтарят силуета на Музея на океаните във Валенсия. А българският претекст е шевица по ръкавите.

Още на старта на форума зам.-министърът на образованието Таня Михайлова се зарече, че първата задача на сътрудниците й е да уредят ревю с ефектните тоалети на младите модисти по време на събитията от европредседателството на България.

Всеки миг се чака да бъдат оповестени решенията на комисиите в 11-те състезанието кои ще са първенците в 11 специалности.

Как пловдивските възпитаници вградиха мозайките от „ Трак арт ” в дамски тоалет, по какъв начин скринът на баба въодушеви арт мебели за хола „ Пътуване във времето ” и няколко хрумвания за траш аксесоари от тел и лента на видеокасета – четете в понеделник във в. „ Марица ”
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР